2011-04-01
 11:35:08

April april!

Jag är nog inte den enda som har blivit lurad idag, men jag har minsann blivit ordentligt lurad. Två klasskamrater sa på morgonen att vi hade missat en hel sida i projektarbetet och att vi måste skriva ut sex helt nya exemplar där vi hade fixat till allt. Jag börjar få panik när jag insåg att detta kunde påverka vårt betyg då man inte får ändra saker i arbetet efter slutgiltig rapportinlämning. En av dem kommenterade sedan flera gånger att arbetet skulle vara inne den 31 mars och att det idag var den 1:a april. - Ja, säger jag bara flera gånger innan jag kommer på att jag har blivit lurad. Snacka om att jag har blivit grundlurad. Jag som funderade hela morgonen på vad jag skulle lura alla med. Jag kan medge att jag känner mig blåst.
2011-04-01
 11:18:15

Nu blir det fredagsmys ♥

Nu tar jag helg! Äntligen! De senaste veckorna har varit väldigt intensiva med flera prov och inlämning av projektarbetet. Efter onsdag nästa vecka ser det ut att bli lite lugnare, sedan är det påsklov v.16. Då åker jag och en underbar vän till min pappa i Tyskland och stannar där en vecka. Vi hoppas förstås på vackert vårväder så man kan sola lite till balen.

När jag blir så stressad som jag har varit under de senaste veckorna har jag lätt att falla tillbaka i mina gamla mönster igen. Men jag lyckas hantera stressen bättre nu än innan. Dock så leder stressen till att jag får ångest ibland som i sin tur leder till att jag börjar tvivla på mig själv. Nu när allt lugnar ned sig lite så kommer jag genast på fötter igen och hittar min inre styrka.

Imorgon tänkte jag skriva 2,0 på högskoleprovet. Vi får se hur jag lyckas med det, hmmm... Nu längtar jag bara efter att få krama om min älskling, träffa en underbar vän (som var alldeles för länge sedan jag träffade), äta thai-mat och ta helg. Så detta tänker jag göra nu!