2011-11-18
 22:41:25

Hot Stone Massage

Igår var jag på Hot Stone Massage. Det är verkligen en behandling som jag rekommenderar. Efteråt befann jag mig i sjunde himlen och det kändes som jag gick på rosa moln i flera timmar. Dock blev man väldigt trött efteråt, fast på ett skönt sätt. Man blev avslappnad i hela kroppen och till skillnad från djupmassage så var det här skönt och gjorde inte det minsta ont. Jag tycker verkligen det är något som man ska prova på om man har funderingar på det och det är också ett bra julklappstips.



Hot Stone Massage är en väldigt behaglig massage metod
som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer
för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen.
Det är en massagebehandling med varma lena och mjuka
lavastenar tillsammans med väldoftande aromatiska oljor.
Hot Stone massage ger en lugnande och stressreducerande
effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi.

Idag har det dock inte varit lika roligt. Har varit lite febrig och så har jag jag arbetat kväll, vilket inte är någon rolig kombination. Hoppas att det inte bryter ut ordentligt och blir värre. Tänkte krypa till kojs snart för det är nog vad min kropp behöver. Imorgon förmiddag ska jag åka och hämta mina glasögon som äntligen har kommit sen börjar jag jobba vid ett. Jag hoppas på att få slippa ögonvärken framöver nu.

Hoppas alla får en fin kväll!
2011-11-16
 18:03:06

Förändringar

Här var det längesedan jag skrev något så nu var det på tiden kände jag. Livet är inte sig likt idag om man jämför med sist jag skrev. Visserligen är jag samma tjej med samma underbara pojkvän, familj och vänner men jag går inte i skolan längre för jag tog studenten i våras. Skönt tycker jag nu när jag har fått jobb men det tyckte jag inte innan. Då bar jag på en ovisshet om framtiden, som alla i och för sig gör, men jag visste varken ut eller in hur det skulle se ut med jobb mm. Nu vet jag. För tillfället jobbar jag på SJ Contact Center, där också min kära mor jobbar, och jag trivs superbra. Jag har planer på att studera vidare och som jag kanske har nämnt tidigare så är min högsta dröm att bli läkare men än har jag inte kommit in och innan såg jag ingen annan väg jag kunde gå förutom tandläkare som också är väldigt svårt att komma in på. Men så en natt kom jag på det. Barnmorska! Ja, för kommer jag inte in på läkarprogrammet inom två år så ska jag först läsa till sjuksköterska sedan kanske man vill jobba ett tag och sen kan jag läsa vidare till barnmorska. Det skulle passa mig perfekt tror jag.

En annan stor förändring är att min pojkvän är borta i Stockholm under veckorna och jobbar som snickarlärling. Det ser ut som att han ska kunna lyckas med sin dröm och det är jag riktigt glad över. Visst är det jobbigt att inte träffas lika mycket, speciellt när jag jobbar varannan helg när han är hemma men vi tycker ändå det fungerar bra. De jobbar in en dag så han kommer hem på torsdagskvällarna och åker igen tidigt på måndagsmornarna så vi får ändå tid tillsammans som man tar vara mer på. Det är också nyttigt att vara ifrån varandra lite. Så småningom hoppas vi att det är i Stockholm jag kommer in när jag ska börja läsa så att vi kan flytta dit och att han kan jobba kvar på sitt nuvarande jobb.

För tillfället är jag glad över att jag valde att arbeta ett tag innan jag fortsätter att plugga. Jag känner att jag behövde komma ifrån skolbänken ett tag. Sedan är det ju alltid roligt att tjäna pengar och det är ju perfekt eftersom vi vill köpa en bostadsrättslägenhet när det är dags att flytta. Det blir ju en hel del vi sparar undan eftersom vi fortfarande bor hemma och då inte har några dyra månadskostnader. Jag har förresten två hem just nu, jag bor hos mamma under veckorna och så bor jag hos pojkvännens föräldrar tos-mån när han är hemma. Det fungerar bra och jag känner mig lika hemma på båda ställena. Det är alltid kul med lite omväxling.

Hos mamma har vi fått en ny liten familjemedlem nämligen kattungen Sigge, en mysig kamrat som älskar sin storebror Matheus. Han är en blandras men det är mest Norsk skogkatt i honom.

Liten Sigge

Lille Sigge, precis hemkommen, känner sig
trygg i Alexanders famn, precis som jag.

Idag började jag tidigt och var ledig hela eftermidaggen. Det tar emot när man måste gå upp kvart i fyra på morgonen men det är det värt när man har hela eftermiddagen ledig sen. Jag har faktiskt bara slappat sedan jag kom hem, myst med levande ljus och druckit te. Jag tänkte putsa lite fönster och träna men det struntar jag i. Jag putsade både flera fönster igår och tränade bosu så ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske ta en promenad.

Imorgon är jag ledig och då ska jag på hot stone massage. Jag fick ett precentkort på det i julklapp så jag måste utnyttja det innan det går ut. Appropå julklappar så handlade jag klart alla i början av oktober. Skönt att vara klar i tid men det skulle nog aldrig hänt om jag inte hade åkt till Ullared.

Nu tänkte jag brodera lite korsstygn. Jag har flera mönster som bara har legat i evigheter men jag har inte haft tid, eller snarare tagit mig tid. För tid, det har man men det gäller att prioritera.

Ha det fint! ♥