2011-01-25
 07:30:00

Grattis älskling! ♥

Idag fyller min underbara pojkvän 19 år! Grattis älskling! ♥ Hoppas du får en toppendag!
2011-01-24
 20:49:10

Friskskriven

Tjohoo! Idag blev jag friskskriven från ätstörningen. Det går inte att beskriva hur glad jag är just nu! Äntligen har jag nått slutet på den här jobbiga resan. Jag hade aldrig klarat att ta mig ur den här skiten utan min läkares hjälp. Familj, vänner och kuratorn har också varit ett oerhört stöd. Men den som hjälpte mig med den sista biten är pojkvännen. Han gav mig en spark i rumpan och gjorde att jag hittade tillbaka till mitt gamla och självsäkra jag. Tack alla ni som har hjälpt mig! Jag tycker om er så otroligt mycket.

Nu ska jag fortsätta att LEVA LIVET!

2011-01-21
 23:23:00

En månad med min älskling ♥

Jag har haft en helt underbar månad tillsammans med min älskling. Det har gått så himla snabbt. Det känns som det alltid har varit vi och det känns så rätt!

En månad firade vi med att gå ut och äta och ta ett glas.

Älskling, jag älskar dig och hoppas att det alltid kommer att vara vi!
2011-01-16
 23:10:09

Pojken min ♥

Helgen har jag spenderat tillsammans med pojken min precis som de senaste helgerna. Det enda vi har gjort har i princip varit att äta. Vi har varit på födelsedagsfest på båda sidorna av släkten och på båda ställena serverades det god mat. Tro det eller ej - han har till och med fått mig att äta ut Paradisasken till frukost. På fredag firar vi en månad tillsammans. Tiden går så himla snabbt. Det känns som det alltid har varit vi. ♥

Jag älskar att känna lukten av dig
Jag vill ha något som luktar dig
Något som jag kan ta till när jag saknar dig
När jag känner din lukt känner jag mig trygg
Älskling, du är det bästa som någonsin har hänt mig ♥
2011-01-12
 17:22:16

Jag är kär! ♥

Ja, det är sant! Jag är kär och jag har träffat min drömprins. Jag trodde verkligen inte det fanns någon kille som han. Han är helt enkelt för bra för att vara sann. Helt perfekt. Och att han väljer mig! Jag som trodde att ingen skulle vilja ha mig. Men så fel jag hade. Han hade tydligen gått och spanat in mig under ett helt år. Allt detta skedde under julmiddagen. Han går teknik och kom till oss naturare och satte sig ner och pratade med mig och en vän. Vi kände varandra lite ytligt innan bara. Sedan drog han upp oss två på dansgolvet, men min vän fastnade någon annanstans. Så vi dansade, dansade och dansade. Och så kom det magiska ögonblicket - han kysste mig. Sedan fortsatte det så hela kvällen: Vi dansade, kysstes och pratade. En gång bar han mig i sina armar in på dansgolvet, ställde ner mig och kysste mig länge. Det undgick nog ingen att det hade blivit VI den kvällen. Sedan dess har det varit VI. Jag är så otroligt lycklig just nu och han får mig att må så bra. Jag har inte alls tänkt lika mycket på mat och träning den senaste tiden och tro det eller ej. Han har fått mig att smaka både godis och pizza. Det som har varit förbjudet av mitt sjuka jag innan. Men nu har jag insett vad mycket gott jag har gått miste om de senaste åren. Det var ju faktiskt gott. Vi har träffats och sovit hos varandra så gott som varje dag under lovet men nu när skolan har dragit igång håller vi oss till helgerna i och med att jag måste koncentrera mig på studierna nu under sista terminen eftersom jag vill bli läkare. Men vi träffas ju varje dag i skolan ändå. Trodde verkligen inte att det gick att vara så här lycklig! 

Älskling, jag älskar att höra din röst
När jag ser dig slår mitt hjärta volter
Jag blir alldeles varm av ditt leende
När du trycker dina läppar mot mina
får du mitt hjärta att smälta
När du smeker mig ryser jag i hela
kroppen av välbehag
Jag älskar dig! ♥