2011-03-15
 13:26:59

Vårkänslor!

Jag märker så stor skillnad på hor jag reagerar när jag känner solens strålar värma mina kinder denna våren jämfört med förra och förrförra våren. Jag känner ett lyckorus och en varm känsla som sprider sig genom hela kroppen - det känns så himla underbart! För man kan väl säga att det är vår nu? Den är i vilket fall som helst på väg med stora steg och det påminner mig om att jag tar studenten snart, vilket jag faktiskt börjar se fram emot mer och mer. Jag har funderat lite på framtiden de senaste dagarna och diskuterat den en del med mamma och vi var överens om att det inte är bra att planera allt in i minsta detalj men drömma måste jag ju få göra! Jag är helt säker på att det är läkare jag vill bli - det får ta den tid det tar innan jag kommer in. Jag tänker inte ge upp och det finns ju andra saker jag kan göra så länge. Jag har ju hela livet framför mig!

Om jag återgår till våren som det här inlägget var ämnat åt till en början så kan jag säga att jag längtar efter att se den första tussilagon och vitsippan slå ut. Ett säkert tecken på att våren är här är allt fågelkvitter man hör när man öppnar dörren på morgonen. Det jag ville säga är helt enkelt att jag är glad!

2011-03-13
 16:15:26

Jag lever

Jag lever, jag har bara inte skrivit så mycket på sistone. Jag lever ett bra liv, ett liv som har sina toppar och dalar, men de håller sig lite närmare den gyllene medellinjen nu, så som det ska vara. (Livet är som en sinuskurva.) Jag får ångest ibland men jag blir bättre och bättre på att hantera den. Jag får också väldigt mycket hjälp av min pojkvän. Jag kan inte beskriva hur otroligt tacksam jag är över honom. Han hjälper mig i alla stunder, det spelar ingen roll när jag ringer. Han kommer så fort jag inte mår bra. Någon finare människa har Gud aldrig skapat. ♥