2012-07-27
 22:29:44

Hej igen!

Hej igen!
 
Nu var det ett tag sedan. Det har varit fullt upp och jag har haft för mycket i huvudet för att hinna blogga men nu har jag hittat hit igen. Sitter just nu i min favorithörna i vår lya, nämligen i fåtöljen som står i vardagsrummet.
 
Det har hunnit hända en hel del sedan sist jag skrev. Vi har kommit tillrätta i vår nya lya, jag och Moa har hämtat vår polle och jag och min pojke har varit på lite semester i Tyskland hos min far och som grädde på moset blev jag sjuk där men nu är jag piggelin igen.
 
Hästkraken har också blivit skadad. En spik hade nämligen åkt in i hoven när skon höll på att lossna och ingen vet hur många timmar han gick så. Nu har vi hållt på med våtvarma jodopax-inpackningar i drygt en vecka ch fy vad jag börjar bli trött på det nu. Han har börjat med dumheter så fort man ska lyfta på hovarna, skrapar, rycker och håller på. Bara gudarna vet hur många timmar vi har lagt net på den där hoven. Men nu är det snart bra och vi har kunnat börja rida så smått igen. Nästa vecka får han på en sula och nya dojjor så det gör nog susen!
 
Tyskland var kul tills jag blev sjuk. Europa Park var så klart höjdpunkten. Googla på det vet jag! Vädret var inte det bästa men det dög.
 
Denna veckan njuter vi av lite sol och jag trivs som fisken i vattnet i vårt nya hem. Det var allt för ikväll. God natt på er!
 
Denna fina bild på mina älsklingar får avsluta kvällen.